Jäsentiedote 6/2022

19.8.2022

Hei! 

Tänä kesänä olemme saaneet nauttia harrastuksestamme lukuisissa lavatansseissa! Syksyllä on taas aikaa palata harjoitusten pariin ja toki edelleen jatkamme lavatansseissa pyörimistä. 

Jäsenkurssit

18.9 sunnuntaina (klo 11–14) paneudutaan fuskuun Joonas Kainulaisen ja Alina Mustamaan johdannossa, samalla päästään tutustumaan Tanssikoulu Playn toimintaan. Kurssi pidetään Playn tiloissa, Läntinen Pitkäkatu 21, Turku. 

16.10 sunnuntaina (klo 11–14) pääsemme maistamaan argentiinalaista tangoa Jussi ja Liisa Vaaralan tarkassa opetuksessa. Paikkana Tanssistudio Centro Pitkämäenkatu 6, Turku

04.12  Janica Saarni vie meidät rumbaboleron rytmeihin ja tähän päivään on suunniteltu loppuun myös makupalaa lavasambasta! Tanssistudio Centro, Pitkämäenkatu 6, Turku

 Lavahirmujäsenen kaveri voi tulla tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €, hyvitetään liittymismaksussa, jos tutustuja liittyy jäseneksi).

Jäsentapahtumia

6.9 tiistaina jatkamme jäsenten vapaaharjoittelua ja tiistaitansseja Runosmäen nuorisotalolla (Piiparinpolku 13) klo 18.30–20.30.  Yhdistyksen puolesta järjestetään musiikkia ja voimme yhdessä kerrata kiinnostuksen mukaan eri lavatansseja ja vaikka jakaa omassa muistissa olevaa kuviomateriaalia toisillemme. Tervetuloa mukaan!

26.11 lauantaina pidetään seuramme syyskokous ja pikkujoulut Liedon Lujalassa.

8.1.2023 sunnuntai-iltalähdölle Viking Grace-laivalle on varattu kiintiö myös lavahirmuille, pistäpä päivä jo kalenteriisi, lisätietoa myöhemmin. 

Muuta infoa

Vuoden 2022 jäsenkortin saat itsellesi tapahtumissamme.  

Lavahirmut ry kuuluu alan valtakunnalliseen yhdistykseen Susel ry:hyn (Suomen Seuratanssiliitto ry), ja kaikki Suselin sopimat jäsenedut ovat käytössä Lavahirmut ry- jäsenkortilla. Lue lisää www.susel.fi/jäsenetupaikat

Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat myös 10 % alennuksen Tanssipuodista https://tanssipuoti.fi

Seuramme omia jäsentuotteita voit hankkia Urheilutukusta https://www.lavahirmut.fi/yhdistyksemme/jasentuotteet/

10.9. järjestetään Susel cup 2022 – lavatanssikisat Vaasassa, lajeina foksi, rumba-bolero ja lava-jive. Tuolloin Vaasassa on koko viikonlopun kestävä tapahtuma, jossa on monenlaista mukavaa toimintaa lavatanssin parissa. Lisätietoja http://www.lavatanssikilpailut.fi . Rohkeasti mukaan!

 17.9. lauantaina järjestetään Wanhan tangon SM-kilpailut Tampereella, tanssiseura Hurmion salilla, katso lisätiietoja https://www.hurmio.fi . Katseltavaa riittää ja toki omia taitoja kannattaa esitellä kisalattialla! 


Aurinkoista loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille, käydään ahkerasti lavoilla! 

Lavahirmut ry hallitus

Maarit Mäkilä

Hallituksen puheenjohtaja