Jäsenkurssit 2024

Sunnuntaina 5.5.2024 klo 11-14 

Antti Törmänen

opettaa fuskua ja buggia Rasekon salilla

Osoite, Eeronkuja 3, Raisio

Kevään kurssit täydentyvät pikkuhiljaa. 

Tässä alustava kurssiohjelma kevääksi, kurssipaikat täydentyy myöhemmin. Muutoksiakin voi vielä tulla, joten seuraa sivujamme täällä ja facessa.

3.2.24 lauantaina klo 11–14 saamme lattarikurssille opettajaksi Anniina Koivuniemen! Paikkana Tuorla, Tuorlantie 1,  Piikkiö.

9.3.24 lauantaina klo 11–14 jatkamme valssiharjoituksia Mikko ja Carina Ahdin johdatuksella. Paikkana Tuorla Tuorlantie 1, Piikkiö.

6.4.24 lauantaina klo 15-17 Jenna Polvi opettaa tangoa Tanssipuodilla, osoitteessa Kärsämäentie 47, 20360 Turku.  Klo 14-15 Tanssipuodilla on tutustuminen puotiin ja lisäksi  Happy hour kurssilaisille.

5.5.24 sunnuntaina klo 11–14 Antti Törmänen tulee opettamaan fuskua ja buggia.


Lavahirmut ry:n jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan ja nauttimaan maksutta kaikista yhdistyksen toimintasuunnitelmaan mukaan otetuista tanssikursseista. Näin ollen tarvitset siis mukaasi vain iloisen mielen ja tanssikengät!

Yhdistys järjestää välillä myös muunlaistakin toimintaa kuin tanssiminen. Näistä informoidaan joko nettisivustollamme tai suoraan jäsenistölle suunnatuissa sähköposteissa. 

Yhdistys pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

Jäsenille lähetetään vielä erillinen sähköposti ennen kurssia, jossa varmistetaan kurssin aikataulu ja kurssipaikka.

Kurssipaikat, lajien opetusjärjestys sekä muut mahdolliset tarkemmat  tiedot ja ajankohdat ilmoitetaan aina erikseen kurssitiedoissa sekä sähköpostilla. 

Kurseille on hyvä ottaa mukaan rentoa  tanssiin sopivaa vaatetta, sisä- tai tanssikengät ja vesipullo, sekä pidemmille kursseille myös hiukan evästä!

Kursseillamme on vapaaehtoinen parinvaihto.

Kurssille tullessasi ota jäsenkortti mukaan ilmoittaudu seuran toimitsijalle. 

Noudatamme  hyvää hygieniaa: 
- Kurssille tullaan vain täysin terveenä
- Käsidesin käyttö (yhdistys tuo käsidesiä paikalle) tullessa
- Käsidesin käyttö tarpeen mukaan myös päivän aikana

-Maskin käyttö oman harkinnan ja maskeihin liittyvien yleisten suositusten mukaan