Jäsenkurssit 2022

Jäsenkurssit syksy 2022

18.9 sunnuntaina (klo 11–14) paneudutaan fuskuun Joonas Kainulaisen ja Alina Mustamaan johdannossa, samalla päästään tutustumaan Tanssikoulu Playn toimintaan. Kurssi pidetään Playn tiloissa Läntinen Pitkäkatu 21, Turku. 

16.10 pääsemme maistamaan argentiinalaista tangoa Jussi ja Liisa Vaaralan tarkassa opetuksessa. Paikka varmistuu myöhemmin.

04.12  Janica Saarni vie meidät rumba-boleron rytmeihin ja tähän päivään on suunniteltu loppuun myös makupalaa lavasambasta! Tanssistudio Centro, Pitkämäenkatu 6, Turku

Vuoden 2022 kevätkaudelle on suunniteltu seuraavat jäsenkurssit:

13.2 sunnuntaina klo 11-15 Rasekon sali bugg Mari Munne & Juho Päivinen
13.3 sunnuntaina klo 11-14 Rasekon sali salsa Matias Löyttyniemi
10.4 sunnuntaina klo 11-14 Rasekon sali valssit osa 2 Mikko ja Carina Ahti

Tarkemmat tiedot kursseistä tulee jäsenten sähköposteihin ja tapahtumakalenteriin. Koronatilanteen aiheuttamat muutokset ovat mahdollisia.

Yhdistys pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin. Teemme jatkuvasti pandemiatilanteen mukaista arviointia kurssien järjestämismahdollisuudesta!

Jäsenille lähetetään vielä erillinen sähköposti ennen kurssia, jossa varmistetaan kurssin aika/mahdollinen siirto tai peruutus.

Kurssipaikat, mahdolliset taitotasot, lajien opetusjärjestys sekä muut mahdolliset tarkemmat  tiedot ja ajankohdat ilmoitetaan aina erikseen kurssitiedoissa sekä sähköpostilla. 

Kurseille on hyvä ottaa mukaan rentoa  tanssiin sopivaa vaatetta, sisä- tai tanssikengät ja vesipullo, sekä pidemmille kursseille myös hiukan evästä!