Jäsenkurssit 2023

22.4.23 

LAUANTAINA koko päivän retki ja kurssit (3h) yhteistyössä porilaisen tanssiseura Tanssitaivaan kanssa Ulvilan nuorisoseurantalolla. Lajeina Finnish Smooth tango, suomalainen lavatango sekä fuusiotango. Opettajina Vaasasta Matti ja Sannu Heikkilä. Kurssien päätteeksi pidämme vielä ennen kotimatkaa klo 17–18 yhteiset levytanssit Tanssitaivaan jäsenten kanssa. Kurssit kuuluu jäsenhintaan, yhdistys järjestää bussikuljetuksen. Sitoutumismaksu 10 €/hlö. Menomatkalla nautimme yhteisen omakustanteisen lounaan. 

Lähtö Turusta noin klo 10 ja paluu noin klo 20. Tästä olet saanut sähköpostia, joten ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä Jarille

Lavahirmut ry:n jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan ja nauttimaan maksutta kaikista yhdistyksen toimintasuunnitelmaan mukaan otetuista tanssikursseista. Näin ollen tarvitset siis mukaasi vain iloisen mielen ja tanssikengät!

Yhdistys järjestää välillä myös muunlaistakin toimintaa kuin tanssiminen. Näistä informoidaan joko nettisivustollamme tai suoraan jäsenistölle suunnatuissa sähköposteissa. 

Yhdistys pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

Jäsenille lähetetään vielä erillinen sähköposti ennen kurssia, jossa varmistetaan kurssin aikataulu ja kurssipaikka.

Kurssipaikat, mahdolliset taitotasot, lajien opetusjärjestys sekä muut mahdolliset tarkemmat  tiedot ja ajankohdat ilmoitetaan aina erikseen kurssitiedoissa sekä sähköpostilla. 

Kurseille on hyvä ottaa mukaan rentoa  tanssiin sopivaa vaatetta, sisä- tai tanssikengät ja vesipullo, sekä pidemmille kursseille myös hiukan evästä!

Kursseillamme on vapaaehtoinen parinvaihto.

Kurssille tullessasi ota jäsenkortti mukaan ilmoittaudu seuran toimitsijalle. 

Noudatamme  hyvää hygieniaa: 
- Kurssille tullaan vain täysin terveenä
- Käsidesin käyttö (yhdistys tuo käsidesiä paikalle) tullessa
- Käsidesin käyttö tarpeen mukaan myös päivän aikana

-Maskin käyttö oman harkinnan ja maskeihin liittyvien yleisten suositusten mukaan