Jäsenkurssit 2023

Syksyn jäsenkurssit 2023 

3.9.23 SUNNUNTAINA opiskellaan yhdessä lattareita ( cha cha ja rumba-bolero), opettajina Joonas Kainulainen & Alina Mustamaa, Tanssikoulu Play, Läntinen Pitkäkatu 21, tule suoraan paikan päälle, sisäänkäynti kadulta.  Klo 11-14.

15.10.23 SUNNUNTAINA Merja ja Kari Filpus tulevat opettamaan hitaita ja bachataa, klo 10.30-13.30 Rasekon salilla Eeronkuja 3, Raisiossa. 

4.11.23 LAUANTAINA Liisa ja Juhani Vaaralan kanssa syvennytään tangoon argentiinalaisin maustein. Tanssistudio Centrossa klo. 11-14.

2.12.23 LAUANTAINA Janica Saarnin kanssa syvennetään foksin askelia ja nostetaan sykettä lava-jiven tahdissa, klo 11-14 Tanssistudio Centrossa.

Muistathan, että lavahirmujäsenen kaveri on aina tervetullut tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €, hyvitetään liittymismaksussa, jos tutustuja liittyy jäseneksi). 

Ja jäseneksi voi aina liittyä mukaan yhteiseen toimintaamme !

Lavahirmut ry:n jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan ja nauttimaan maksutta kaikista yhdistyksen toimintasuunnitelmaan mukaan otetuista tanssikursseista. Näin ollen tarvitset siis mukaasi vain iloisen mielen ja tanssikengät!

Yhdistys järjestää välillä myös muunlaistakin toimintaa kuin tanssiminen. Näistä informoidaan joko nettisivustollamme tai suoraan jäsenistölle suunnatuissa sähköposteissa. 

Yhdistys pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

Jäsenille lähetetään vielä erillinen sähköposti ennen kurssia, jossa varmistetaan kurssin aikataulu ja kurssipaikka.

Kurssipaikat, lajien opetusjärjestys sekä muut mahdolliset tarkemmat  tiedot ja ajankohdat ilmoitetaan aina erikseen kurssitiedoissa sekä sähköpostilla. 

Kurseille on hyvä ottaa mukaan rentoa  tanssiin sopivaa vaatetta, sisä- tai tanssikengät ja vesipullo, sekä pidemmille kursseille myös hiukan evästä!

Kursseillamme on vapaaehtoinen parinvaihto.

Kurssille tullessasi ota jäsenkortti mukaan ilmoittaudu seuran toimitsijalle. 

Noudatamme  hyvää hygieniaa: 
- Kurssille tullaan vain täysin terveenä
- Käsidesin käyttö (yhdistys tuo käsidesiä paikalle) tullessa
- Käsidesin käyttö tarpeen mukaan myös päivän aikana

-Maskin käyttö oman harkinnan ja maskeihin liittyvien yleisten suositusten mukaan