Seuratekstiilejä ja hiukan muutakin!

Lavahirmujen nimikkotuotteita voit tilata myös suoraan Hukkapisto:sta osoitteesta www.hukkapisto.fi silloin kuin sinulle sopii. Lavahirmuilla on heidän verkkosivuillaan oma "kauppa", josta löydät jäsentuotteemme. 

Hox! Lavahirmujen logo on uusiutunut  vuoden 2020 alussa. Samaan yhteyteen olemme päivittämässä yhdistykselle uusia fleece-/takkimalleja toimittajamme esillä olevasta valikoimasta. Asia on vielä keskeneräinen ja tiedotamme asiasta tuonnempana (jäsenpostina sähköposteihin).  

Tilausohjeet:

1. Mene osoitteeseen http://www.hukkapisto.fi/webshop/lavahirmut.html ja valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin

2. Tilaa/maksa tuotteet + postikulut verkkokaupan ohjeiden mukaan.

HUOM! mikäli haluat tekstiileihin nimikoinnin (Lavahirmujen logobrodeerauksen lisäksi) valitse nimikointi samalla kun valitse vaatteen koon ja lähetä tilauksen päätteeksi brodeerattava nimi s-postiin asiakaspalvelu@hukkapisto.fi. Nimikointi maksaa +5€/tuote

Jäsentuotteiden valikoima vaihtelee ideoiden ja kulloinkin saatavissa olevien mallien ja tuotteiden mukaisesti. Jäsentuotteiden väri on musta/oranssi brodeeraus tai oranssi/musta brodeeraus

Tarvittaessa ja jäsenistön toiveesta voimme järjestää kevät- tai syyskokouksen yhteyteen sovitustilaisuuden, jolloin sillä hetkellä saatavana olevia tekstiilejä voi kokeilla sekä tilata!