Vuosi tanssia taas takana..?

3.11.2020

Lavahirmut ry järjestää vuosittain jäsenilleen useita laadukkaita tanssikurssi -päiviä, joissa tunnetut opettajat opastavat seuran jäsenistöä. Tämä vuosi on ollut todella poikkeuksellinen monessakin mielessä. Pandemiatilanne sekoitti suunnitelmat heti alkukeväästä, ja tästä johtunutta kurssivajetta on paikkailtu syksyllä oikein urakalla. Olemme pystyneet (rajoitusten puitteissa) tarjoamaan jäsenille tanssin iloa ja vastinetta jäsenmaksulle olosuhteisiin nähden hyvin. 

Nyt kutenkin hallitus on tehnyt päätöksen, että loput tämän vuoden suunnitellut jäsentapahtumat perutaan meidän kaikkien turvallisuuden vuoksi. Eikä pikkujouluglögiä olisikaan niin kiva nautiskella kasvosuojaimen takaa. Eli loppuvuodelta pois jäävät parilattarien opetus sekä pikkujoulut.

Toivomme, että ensi vuoden suunnitelmia päästään toteuttamaan hieman helpommissa olosuhteissa! Sillä välin, hiljentäkäämme tanssijalkojen kutina kotitreeneillä, videovalmennuksilla, tai vaikka yksin tanssien sateisilla ja sumuisilla kaduilla. Seuraa kuitenkin yhdistyksen ilmoittelua ja tiedottamista, kyllä vielä tulee yhteistenkin hetkien aika. Hyvää talven odotusta kaikille ja pysytään terveinä!