Jäsentiedote 5/2023

21.11.2023

Leppoisaa loppuvuotta lavahirmuille!

Syksy on edennyt vauhdikkaasti kohti pikkuhiljaa alkavaa joulukauden aloitusta. Ainakin kausivalot kannattaa jo sytyttää tuomaan valoa tähän pimeään vuodenaikaan. Tänä syksynä olemme saaneet nauttia tanssiharrastuksestamme niin kursseilla, vapaaharjoituksissa kuin viikonloppujen monipuolisen tanssitarjonnan parissa. Kiitos jälleen myös taitaville viejillemme varainhankintatanssikursseilla, saatiin taas paljon positiivista palautetta! 

Syksyllä 2023 on vielä yksi tanssikurssipäivä lavahirmuille: 

2.12.23 LAUANTAINA klo 11–14 Janica Saarnin kanssa syvennetään foksin askelia ja nostetaan sykettä lava-jiven tahdissa, Tanssistudio Centrossa. 

Muistathan, että lavahirmujäsenen kaveri on aina tervetullut tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €, hyvitetään liittymismaksussa, jos tutustuja liittyy jäseneksi). Ja jäseneksi voi aina liittyä mukaan yhteiseen toimintaamme !

Jäsentapahtumia

Vapaaharjoituksemme jatkuvat Runosmäen salilla vielä marraskuun ajan, 27.11. on viimeiset maanantaitreenit.

Syyskokous ja pikkujoulut pidetään Liedon Lujalassa 9.12.23 klo 17.00. Luvassa on perinteiseen tapaan hyvää ruokaa, paljon tanssia (elävää musiikkia!) ja pientä ohjelmaa! Tervetuloa mukaan, muista ilmoittautua, kutsu on tullut erillisessä sähköpostissa.

HOX HOX: tarjoamme lavahirmuille mahdollisuuden tutustua äänimaljarentoutukseen ja näin rauhallisen laskeutumisen joulun odotukseen: maanantaina 11.12. klo 18.30 Runosmäen salilla (sama paikka kuin maanantaitreenit). Mukaan oma alusta (esim. jumppamatto tms.) lämmin rento vaatetus ja vaikka pieni tyyny ja torkkupeitto. Kesto noin 45 min. Tätä tilaisuutta ei kannata missata! Ei ilmoittautumista, tule vain paikalle. 

Alustavaa tietoa kevään 2024 tapahtumista

21.1.24-22.1.24 hirmuinen tanssiristeily Viking Gracella, lähtö sunnuntai-iltana. Maanantaina pidetään yhteinen opetus- ja tanssituokio Retro-baarissa. Jari laittaa tarkempaa infoa ja ohjeita sähköpostilla.

3.2.24 lauantaina klo 11–14 saamme lattarikurssille opettajaksi Anniina Koivuniemen!

9.3.24 lauantaina klo 11–14 jatkamme valssiharjoituksia Mikko ja Carina Ahdin johdatuksella.

Huhtikuu on työn alla.

5.5.24 sunnuntaina klo 11–14 Antti Törmänen tulee opettamaan fuskua ja buggia.

25.5.24 lauantaina on kevätretkipäivä.

Jäsenetuja

Susel: Lavahirmut ry kuuluu alan valtakunnalliseen yhdistykseen Suseliin (Suomen Seuratanssiliitto ry), ja kaikki Suselin sopimat jäsenedut ovat käytössä Lavahirmut ry:n jäsenkortilla. Lue lisää www.susel.fi/jäsenetupaikat

Tanssipuoti: Voimassa olevaa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat 10 % alennuksen Tanssipuodista. Verkkokaupassa alennuksen saa koodilla LAVAHIRMUT10. https://tanssipuoti.fi

Kuivurisalin tansseissa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta tanssilipusta, muista pyytää myös leimakortti, niin saat välillä ilmaiset tanssit!  Osoite Oripääntie 1120, Niinijoki. www.kuivurisali.fi Seuraa ilmoittelua. 

Mietoisten Maamiesseuran talon tansseissa Lavahirmut ry:n jäsenkorttia lipunostossa näyttämällä saat kahvi+pullalipukkeen! Pyhäntie 133, 23140 Hietamäki. Talolla järjestetään muutamia tansseja talven aikana, seuraa ilmoittelua!


Jäsentuotteet: Lavahirmujen nimikkotuotteita voit hankkia Urheilutukusta ( www.urheilutukku.fi). Katso esite nettisivuiltamme!


Mukavaa loppusyksyä ja nähdään viimeistään pikkujouluissa !

Lavahirmut ry hallitus

Maarit Mäkilä

Hallituksen puheenjohtaja