Jäsentiedote 4/24

10.7.2024


Tyyppi

@ Sähköposti

Lähetetty

2.6.2024

Viesti

Hei!

Kesän lavatanssikausi on parhaimmillaan, nauttikaamme siitä! Me korkattiin eilen Ämyrin kesätanssit, siellä oli tosi mukavaa. Myös Salamakalliolla viikko sitten oli riemukas meininki. Katso lisää menovinkkejä www.tanssi.net

Varainkeruutyöhön mahtuu vielä mukaan – olepa yhteydessä 

Lavahirmut ry on saanut tehtäväkseen Yläneellä 19-28.7.2024 järjestettävän Valasrannan tanssileirin koulumajoituksen yövalvonnan. Tähän työhön tarvitsemme vapaaehtoisia talkoolaisia. Työtehtävät ei kuormita ja on kiva tavata ja jutella tanssijoiden kanssa! Ilmoittaudu talkoolaiseksi tai kysele lisätietoja hallituksen jäseniltä, kerromme mielellään lisää! Maarit (0407405790) ja Seppo (0407151914) hoitavat järjestelyjä.

Jäsenkurssit syksy 2024

7.9 lauantaina klo 11–14 lava-jive ja bugg. Opettajana Jussi Kaksonen. HUOM PAIKKA: Jussin oma tanssistudio, JK Movement, Fatiojantie 1, Nousiainen. Aivan Nousiaisten keskustassa, helppo löytää ja p-tilaa on. 

21.9 lauantaina klo 14.30–18 rumba bolero, cha cha ja tuplabugg. Opettajina Kimmo ja Marika Lasanen. Kuivurisali, Oripääntie 1120, 32410 NIINIJOKI. Turusta matkaa kertyy noin 70 km ja aikaa kannattaa varata runsas tunti yhteen suuntaan. Kevätkokouksessa sovittiin, että menemme kimppakyydeillä, järjestellään niitä sitten lähempänä. Tämä kurssitapahtuma järjestetään yhteistyössä porilaisen tanssiseura Tanssitaivaan kanssa. Tapahtumaan on sovittu myös omakustanteinen ruokailumahdollisuus kurssien jälkeen (lohikeitto 8€, kasviskeitto 5€, Kuivurisalissa on myös hyvä kahvio) ja iltatanssit (omakustanteinen, 10€) alkaa samassa paikassa klo 19. 

13.10 sunnuntaina klo 11–14 tango, opettajana Jenna Polvi. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

2.11. lauantaina klo 11–14 musiikin tulkinta, Liisa Kontturi-Paasikko. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

23.11 lauantaina klo 11–14 west coast swing, opettajana Janica Saarni, Tanssistudio Centro, Turku.

Muistathan, että lavahirmujäsenen kaveri on tervetullut tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €). Jäseneksi voi aina liittyä mukaan yhteiseen toimintaamme! Vuosimaksu 45 € sisältää kaikki kurssit ja myös osan muusta toiminnasta, esim. kevätretkemme. Lavahirmut ry järjestää jäsenilleen myös räätälöityä omakustanteista toimintaa kiinnostuksen ja ehdotusten mukaan, joten vinkkaapa rohkeasti, jos sinulla on hyviä ajatuksia ja ehdotuksia.

Jäsentapahtumia

8.6 lauantaina klo 19 alkaen on viimevuotiseen tapaan pienen yhteistyöporukan järjestämät kesätanssit Rymättylän vpk-talolla. Soittamassa Tsuubiduu- orkesteri. Lavahirmujen jäsenille ilmaiset tanssit! 

Maanantaitreenien/ tanssien tila on edelleen haussa, ilmoitellaan, heti kun sopiva tila löytyy. 

30.11. syyskokous ja pikkujoulut Liedon Lujalassa. Tanssia tahdittaa Pekka Rinne duo.

Jäsenetuja

Susel: Lavahirmut ry kuuluu alan valtakunnalliseen yhdistykseen Suseliin (Suomen Seuratanssiliitto ry), ja kaikki Suselin sopimat jäsenedut ovat käytössä Lavahirmut ry:n jäsenkortilla. Lue lisää www.susel.fi/jäsenetupaikat

Tanssipuoti: Voimassa olevaa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat 10 % alennuksen Tanssipuodista. Verkkokaupassa alennuksen saa koodilla LAVAHIRMUT10. https://tanssipuoti.fi

Kuivurisalin tansseissa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta tanssilipusta, muista pyytää myös leimakortti, niin saat välillä ilmaiset tanssit!  Osoite Oripääntie 1120, Niinijoki. www.kuivurisali.fi Seuraa ilmoittelua, seuraavaksi näyttää olevan päivätanssit 3.6! 

 

Jäsentuotteet

Lavahirmujen nimikkotuotteita voit hankkia Urheilutukusta ( www.urheilutukku.fi). Katso esite nettisivuiltamme.

Lavahirmujen nimikkotuotteita voit hankkia myös https://www.hukkapisto.fi/webshop/lavahirmut.html  ;  kenkäkassi, reppu, vetoketjuhuppari.

 

Lavahirmut ry hallituksen puolesta haluan kiittää kaikkia jäseniä aktiivisesta ja iloisesta osallistumisesta toimintaamme! Hyvää kesää kaikille ja nähdään tansseissa!

Maarit Mäkilä

Hallituksen puheenjohtaja

Lavahirmut ry hallitus