Jäsentiedote 4/2023

22.8.2023

Mukavaa alkusyksyä kaikille lavahirmuille!

Kesälavakausi alkaa vähitellen päättyä, mutta tänä kesänä on varmasti saatu nauttia tanssin iloista ja ihanista kohtaamisista eri lavoilla! Kesälläkin oli tosi paljon tanssikurssitoimintaa. Lavahirmut ry huolehti Valasrannan tanssileirin koulumajoituksen yövalvonnasta mallikkaasti. Kiitos kaikille talkoolaisille! Vähitellen katseet kääntyy kuitenkin kohti syksyä.

Syksyn jäsenkurssit 2023 

3.9.23 SUNNUNTAINA klo 11–14 opiskellaan yhdessä lattareita (cha cha ja rumba-bolero), opettajina Joonas Kainulainen & Alina Mustamaa, Tanssikoulu Play, Läntinen Pitkäkatu 21, tule suoraan paikan päälle, sisäänkäynti kadulta. Meidän tuntiemme jälkeen Playssä jatkuu bugg-teema Tuomas Sillanpään ja Reetta Koivuniemen johdolla, jos haluat jatkaa tanssipäivää!

15.10.23 SUNNUNTAINA klo 10.30–13.30 Merja ja Kari Filpus tulevat opettamaan hitaita ja bachataa, Rasekon salilla Raisiossa. 

4.11.23 LAUANTAINA Liisa ja Juhani Vaaralan kanssa syvennytään tangoon argentiinalaisin maustein, klo 11-14 Tanssistudio Centrossa.

2.12.23 LAUANTAINA klo 11–14 Janica Saarnin kanssa syvennetään foksin askelia ja nostetaan sykettä lava-jiven tahdissa, Tanssistudio Centrossa. 

Muistathan, että lavahirmujäsenen kaveri on aina tervetullut tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €, hyvitetään liittymismaksussa, jos tutustuja liittyy jäseneksi). Ja jäseneksi voi aina liittyä mukaan yhteiseen toimintaamme!

Vapaaharjoitteluvuoro Runosmäessä maanantaisin!

Vapaaharjoitteluvuoromme siirtyy maanantai-iltaan. Aloitamme 4.9 ja jatketaan marraskuun loppuun asti (27.11). Klo 18.30–20.30, Runosmäen nuorisotalolla, Piiparinpolku 13. Soitetaan monipuolista tanssimusiikkia ja toiveita toki saa esittää. Voimme myös yhdessä kerrata tai harjoitella askelia ja kuvioita. Tervetuloa mukaan!

Jäsentapahtumia

Syyskokous ja pikkujoulut pidetään taas Liedon Lujalassa. 9.12.23. Tänä vuonna suunnitelmissa on tanssia tahdittamaan elävää musiikkia, ja luvassa on myös huisin hauskaa ohjelmaa!

Jäsenetuja

Susel: Lavahirmut ry kuuluu alan valtakunnalliseen yhdistykseen Susel ry:hyn (Suomen Seuratanssiliitto ry), ja kaikki Suselin sopimat jäsenedut ovat käytössä Lavahirmut ry- jäsenkortilla. Lue lisää www.susel.fi/jäsenetupaikat

Tanssipuoti: Voimassa olevaa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat 10 % alennuksen Tanssipuodista. Verkkokaupassa alennuksen saa koodilla LAVAHIRMUT10. https://tanssipuoti.fi

Jäsentuotteet: Lavahirmujen nimikkotuotteita voit hankkia Urheilutukusta ( www.urheilutukku.fi). Katso esite nettisivuiltamme!

Lavahirmut ry on saanut myös oman toiminnasta kertovan A5 kokoisen esitteen ja uudet käyntikortit, näitä voit kysellä hallituksen jäseniltä ja mainostaa hirmuhauskan yhdistyksemme toimintaa tuleville jäsenille!

Lavahirmut ry hallitus

Maarit Mäkilä

Hallituksen puheenjohtaja