Jäsentiedote 4/2021

26.7.2021

Hei lavahirmulainen!
Mukavaa kesän jatkoa kaikille! Rajoitusten kevennyttyä moni on jo toivottavasti vähän päässyt nauttimaan lavatanssitunnelmista. Olemme hallituksessa aktiivisesti suunnitelleet syksyn ohjelmaa. Toivon koko sydämestäni, että koronapandemiasta huolimatta pääsemme vihdoinkin myös toteuttamaan toimintaa.

Elokuun kurssitapahtuma on sunnuntaina 8.8. klo 11-14, lajeina rumba-bolero + bachata, opettajina Kari & Merja Filpus ja tapaamme Tuorlassa. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan pehmeitä rytmejä!

Syyskuussa kurssitapahtuma on viikonloppuna 11-12.9, 3 h tanssikursseja kumpanakin päivänä, lauantaina hitaat+cha cha ja sunnuntaina syvennymme valssien maailmaan. Lauantaina pidetään kurssien jälkeen myös omat iltapäivätanssit !

Lokakuussa 17.10 paneudutaan fuskuun ja foxiin.

Pikkujoulun viettoon on varattu 20.11.Laita jo kalenteriin!

Olemme lisäksi varanneet kurssilaisten käyttöön vapaaharjoittelua ja tanssia varten Runosmäen nuorisotalon 2.krs salin tiistaisin klo 19.00-20.30, ajalle 7.9-30.11 (pois lukien 12.10). Yhdistyksen puolesta järjestetään musiikin soitto. Salin lattia ei ole luistoltaan paras mahdollinen, joten eri kenkiä kannattaa kokeilla.

Vuoden 2021 jäsenmaksunsa maksaneille jäsenkortit on jaossa tapahtumissamme.
Valitettavasti joudumme noudattamaan mahdollisia koronan aiheuttamia ohjeita ja rajoituksia toiminnassamme edelleen, joten muutokset ovat mahdollisia. Tapahtumista tiedotetaan syksyn aikana tarpeen mukaan tarkemmin ja kysymyksiä ja ehdotuksia kannattaa aina esittää.

Lavahirmut ry hallitus 
Maarit Mäkilä
Hallituksen puheenjohtaja