Jäsentiedote 3/2024

10.5.2024

Hei!

Kyllä oli kuuma eilen talvitanssipaikalla, onneksi ihan kohta on vappu ja päästään kesälavoille! Vapunaattona Huvilinnussa on kyllä aika usein ollut vilpoisaa, pitää pukeutua lämpimästi. Vapunpäivänä on päivätanssit Esakalliolla, siellä voisi pärjätä jo kukkamekossakin! Katso lisää menovinkkejä www.tanssi.net

Varainkeruutyötä tulossa

Lavahirmut ry on saanut tehtäväkseen Yläneellä 19-28.7.2024 järjestettävän Valasrannan tanssileirin koulumajoituksen yövalvonnan. Tähän työhön tarvitsemme vapaaehtoisia talkoolaisia. Ilmoittaudu talkoolaiseksi tai kysele lisätietoja hallituksen jäseniltä, kerromme mielellään lisää! Maarit (0407405790) ja Seppo (0407151914) hoitavat järjestelyjä.

Jäsenkurssit kevät 2024

5.5. Sunnuntaina klo 11–14 Antti Törmänen tulee opettamaan fuskua ja buggia. Rasekon Sali Raisiossa, Eeronkujalla, Ravintola Rosmariinin ja kuplahallin välistä portista sisäpihalle.

Muistathan, että lavahirmujäsenen kaveri on tervetullut tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €). Jäseneksi voi aina liittyä mukaan yhteiseen toimintaamme! Vuosimaksu 45 € sisältää kaikki kurssit ja myös osan muusta toiminnasta, esim. kevätretkemme. Lavahirmut ry järjestää jäsenilleen myös räätälöityä omakustanteista toimintaa kiinnostuksen ja ehdotusten mukaan, joten vinkkaapa rohkeasti, jos sinulla on hyviä ajatuksia ja ehdotuksia.

Jäsenkurssit syksy 2024 ennakkotietoa

Elokuu suunnittelun alla

21.9 lauantaina Kuivurisalissa yhteistyökurssitapahtuma porilaisen Tanssitaivas ry:n jäsenten kanssa, kurssit alkaa klo 14.30, joten laitapa varaus kalenteriisi viimeistään klo 13 alkaen.

Lokakuu suunnittelun alla

2.11 lauantaina Lissu Kontturi-Paasikko tulee opettamaan musiikkiin tanssimista. klo 11-14, paikka avoin.

Joulukuu suunnittelun alla

Jäsentapahtumia

Vapaaharjoitukset/tanssit Turussa Martin koulun (Luostarivuoren koulun Martin yksikkö) liikuntasalissa maanantaisin klo 18.30–20.30 13.5.24 asti. Koulu sijaitsee Martinmäessä, virallinen osoite on Hopeasepänkuja 2, ajo Betaniankadulta kiertäen ympäri koulun toiselle puolelle ja koulun pihassa joen puoleisessa päässä on parkkipaikkoja, samoin Betaniankadulla ennen koulua. Tarvittaessa soita Sepolle 0407151914, jos on vaikeuksia löytää perille!

29.4 on kansainvälinen tanssinpäivä, jota lavahirmulaiset tietysti juhlistavat kokoontumalla tanssimaan yhdessä, tervetuloa kaikki mukaan!

13.5 pidetään jäsenistöstä nousseen ehdotuksen myötä kauden päätösbileet 1960-luvun teemalla! Soitettava musiikki valitaan tuolta vuosikymmeneltä kuitenkin monipuolisesti ja toivotaan osallistujien pukeutumista teemaan sopivalla tyylillä! Tervetuloa mukaan jakamaan yhteistä iloa!

25.5. lauantaina pidämme kevätkokouksen klo 12 ja jatkamme rentoa yhdessä oloa ulkoilun ja retkieväiden parissa, sauna + uintimahdollisuus. Valpperin kodalla Nousiaisissa, Urheilutie 17, Nousiainen.

8.6 lauantaina on viimevuotiseen tapaan kesätanssit Rymättylän vpk-talolla. Soittamassa Tsuubiduu- orkesteri. Jäsenille ilmaiset tanssit! 

Jäsenetuja

Susel: Lavahirmut ry kuuluu alan valtakunnalliseen yhdistykseen Suseliin (Suomen Seuratanssiliitto ry), ja kaikki Suselin sopimat jäsenedut ovat käytössä Lavahirmut ry:n jäsenkortilla. Lue lisää www.susel.fi/jäsenetupaikat

Tanssipuoti: Voimassa olevaa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat 10 % alennuksen Tanssipuodista. Verkkokaupassa alennuksen saa koodilla LAVAHIRMUT10. https://tanssipuoti.fi

Kuivurisalin tansseissa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta tanssilipusta, muista pyytää myös leimakortti, niin saat välillä ilmaiset tanssit!  Osoite Oripääntie 1120, Niinijoki. www.kuivurisali.fi Seuraa ilmoittelua. 

Naantalin kylpylän tansseihin 2 yhden hinnalla jäsenkorttia näyttämällä. Tämän kevään tanssit ovat päättyneet.

Jäsentuotteet

Lavahirmujen nimikkotuotteita voit hankkia Urheilutukusta ( www.urheilutukku.fi). Katso esite nettisivuiltamme!

Lavahirmujen nimikkotuotteita voit hankkia myös https://www.hukkapisto.fi/webshop/lavahirmut.html  ;  kenkäkassi, reppu, vetoketjuhuppari! 


Nähdään treeneissä ja  tansseissa !

Lavahirmut ry hallitus

Maarit Mäkilä

Hallituksen puheenjohtaja