Jäsentiedote 3/22

1.3.2022

Hei! 

Kevät on tanssin osalta lähtenyt hienosti käyntiin, mutta muuten elämme varsin erikoisia aikoja seuratessamme Euroopan tapahtumia.

Jäsenkurssit

13.3: Kevään toinen jäsenkurssimme lähestyy, Matias Löyttyniemi tulee opettamaan salsaa 13.3. klo 11–14, Rasekon Sali Raisiossa. Matias on monipuolinen kuubalaisten tanssien osaaja ja opettaja. Matiaksen sanoin parinvälinen yhteys, musiikin tulkinta ja hauskanpito – siinä ne tärkeimmät! 

Matiaksesta lisää www.timbero.fi .

Jäsenkurssilla  on vapaaehtoinen parinvaihto, bugg- jäsenkurssilla helmikuussa saimme jo pienen vaihtoringin aikaiseksi.

10.4 jatkamme valssiharjoituksia Mikko ja Carina Ahdin opetuksessa.

Lavahirmujäsenen kaveri voi tulla tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €, hyvitetään liittymismaksussa, jos tutustuja liittyy jäseneksi).

Maksamalla vuoden 2022 vuosimaksun voit osallistua toimintaamme, vaikka et olisi ollut mukana toiminnassa vuonna 2021.

 

Ensi syksyksi on suunnitelmissa ainakin fuskua, argentiinalaista tangoa, rumba boleroa, ja ehkä maistellaan hieman sambaakin!

 

Jäsentapahtumia

6.3: pääsemme toteuttamaan hirmuisen laivaristeilymme. Lähtö on sunnuntai-iltana 6.3, Viking Grace. Lavalle nousee itse Finlanders ja Retro-baarissakin on elävää musiikkia! Ilmoittautuneille lisätietoja.

Tiistaitanssimme jatkuvat Runosmäessä tiistaisin klo 18.30–20.30, tervetuloa tanssimaan!

26.4: Kevätkokous pidetään 26.4 klo 18.30 Runosmäen salilla. Kokouksen päätteeksi pidetään vapputanssit!

21.5: Kevään yhteiseksi ulkoilupäiväksi on sovittu lauantai 21.5. Pistä kalenteriin, lisätietoja tulossa!

11.6 pidämme tanssilliset seuramme 10-v synttärit Tortinmäen lavalla, musiikista vastaa Pekka Rinne & Kuunsilta.

Syksylle on jäsenkurssien lisäksi suunniteltu ainakin tiistaitanssien jatkoa, ja tietysti pikkujoulut!

 

Muuta infoa

Vuoden 2022 jäsenkortin saat itsellesi jäsenkurssillamme. 

Lavahirmut ry kuuluu myös alan valtakunnalliseen yhdistykseen Susel ry:hyn (Suomen Seuratanssiliitto ry), ja kaikki Suselin sopimat jäsenedut ovat käytössä Lavahirmut ry- jäsenkortilla. Lue lisää www.susel.fi/jäsenetupaikat

Suselin sivuilta löydät lisätietoa myös lavatanssikilpailutoiminnasta, Susel Cup- lavatanssikilpailut käynnistyvät monen vuoden tauon jälkeen. Ensimmäinen kisapäivä on 11.3 Tampereella. Lisätietoja http://susel.fi/susel-cup-sm , www.lavatanssikilpailut.fi ja facebookissa LavatanssiTripla.

 

Lavahirmut ry hallitus

Maarit Mäkilä

Hallituksen puheenjohtaja