Jäsentiedote 2/2024

10.5.2024

Hyvää kevättä! 

Tervetuloa mukaan lavahirmuiksi kaikki uudet jäsenet! 

Tanssi.net -sivustolta näkee taas tanssi-ilmoituksia, sivustoa kehitetään koko ajan, mutta paljon toimintoja on jo käytössä!

Lavahirmujen toiminnasta tiedotetaan pääasiassa sähköpostilla ja facebook-sivuilla.

Jäsenkurssit kevät 2024

6.4 LAUANTAINA menemme tutustumaan Tanssipuotiin, shoppailuaika klo 14–15, jolloin lavahirmuilla on happy hour ja saamme -15 % alennusta ostoksista! Puodin sulkeuduttua hirmujen päivä jatkuu samassa talossa, tanssinopettaja Jenna Polvi tulee pitämään klo 15–17 tangotunnit lavahirmuille. Tanssipuoti on Turussa Kärsämäessä, Kärsämäentie 47.

HOX HOX; Tanssipuodilla on lattiaremontti, ja tätä tiedotetta kirjoittaessani 31.3 ei ole vielä täysin varmaa tietoa, valmistuuko remontti 6.4 mennessä. Tanssikurssi kuitenkin pidetään joka tapauksessa, mutta paikka saattaa vaihtua, joten tarkista viimeistään lauantaina ennen lähtöäsi, missä tapaamme!

5.5. Sunnuntaina klo 11–14 Antti Törmänen tulee opettamaan fuskua ja buggia. Paikka varmistuu myöhemmin.

Muistathan, että lavahirmujäsenen kaveri on tervetullut tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €). Jäseneksi voi aina liittyä mukaan yhteiseen toimintaamme! Vuosimaksu 45 € sisältää kaikki kurssit ja myös osan muusta toiminnasta, esim. kevätretkemme. Lavahirmut ry järjestää jäsenilleen myös räätälöityä omakustanteista toimintaa kiinnostuksen ja ehdotusten mukaan, joten vinkkaapa rohkeasti, jos sinulla on hyviä ajatuksia ja ehdotuksia.

Jäsentapahtumia

Vapaaharjoituksemme Runosmäen salilla päättyivät 25.3.24. 

Loppukevään ajaksi on nyt varattu Turusta Martin koulun (Luostarivuoren koulun Martin yksikkö) liikuntasali maanantaisin klo 18.30–20.30 ajalle 8.4-13.5.24. Koulu sijaitsee Martinmäessä, virallinen osoite on Hopeasepänkuja 2, ajo Betaniankadulta kiertäen ympäri koulun toiselle puolelle ja koulun pihassa joen puoleisessa päässä on parkkipaikkoja, samoin Betaniankadulla ennen koulua. 8.4 ollaan pihalla vastassa. Tarvittaessa soita Sepolle 0407151914, jos on vaikeuksia löytää perille!

25.5. lauantaina pidämme kevätkokouksen klo 12 ja jatkamme rentoa yhdessä oloa ulkoilun ja retkieväiden parissa, saunamahdollisuus. Valpperin kodalla Nousiaisissa.

8.6 lauantaina on viimevuotiseen tapaan kesätanssit Rymättylän vpk-talolla. Soittamassa Tsuubiduu- orkesteri. Jäsenille ilmaiset tanssit!

Jäsenetuja

Susel: Lavahirmut ry kuuluu alan valtakunnalliseen yhdistykseen Suseliin (Suomen Seuratanssiliitto ry), ja kaikki Suselin sopimat jäsenedut ovat käytössä Lavahirmut ry:n jäsenkortilla. Lue lisää www.susel.fi/jäsenetupaikat

Tanssipuoti: Voimassa olevaa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat 10 % alennuksen Tanssipuodista. Verkkokaupassa alennuksen saa koodilla LAVAHIRMUT10. https://tanssipuoti.fi

Kuivurisalin tansseissa Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta tanssilipusta, muista pyytää myös leimakortti, niin saat välillä ilmaiset tanssit!  Osoite Oripääntie 1120, Niinijoki. www.kuivurisali.fi Seuraa ilmoittelua. 

Naantalin kylpylän tansseihin 2 yhden hinnalla jäsenkorttia näyttämällä.

Jäsentuotteet

Lavahirmujen nimikkotuotteita voit hankkia Urheilutukusta ( www.urheilutukku.fi). Katso esite nettisivuiltamme!

Lavahirmujen nimikkotuotteita voit hankkia myös https://www.hukkapisto.fi/webshop/lavahirmut.html ; kenkäkassi, reppu, vetoketjuhuppari! 


Nähdään treeneissä ja  tansseissa !

Lavahirmut ry hallitus

Maarit Mäkilä

Hallituksen puheenjohtaja