Jäsentiedote 1/2024

12.3.2024

Hyvää alkanutta vuotta 2024!

Vuosi 2024 on pyörähtänyt jo hienosti käyntiin ja olemme ehtineet jo käydä yhteisellä tanssin täyteisellä risteilyllä, nauttia Anniina Koivuniemen lattariopetuksesta ja harjoitella ahkerasti maanantaisin Runosmäessä. Tanssejakin on alettu järjestää mukavasti myös täällä Varsinais-Suomessa. Tanssi.net. – sivuston toiminnan loppumisen jälkeen on ollut hieman haastavampaa löytää tietoa tansseista, mutta tekeillä on uusi kalenteri, jota pääsee jo hieman kokeilemaan osoitteessa www.tanssikalenteri.fly.dev. Facebookin ryhmässä ’Perinteisen tyylin lavatanssit’ tuntuu myös olevan paljon tanssipaikkojen mainoksia, toki ympäri maata. Paikallisempia tansseja järjestää mm. yhteistyökumppanimme Tiuku Tuotanto, joista laitamme mainosta ainakin facebookiin. Ja huhujen mukaan myös Naantalin kylpylässä aletaan taas järjestää tansseja!

Syyskokous 2023 päätti luopua liittymismaksusta, joten kaikki Lavahirmujen kurssit kuuluvat 45 € vuosijäsenmaksuun. 

Jäsenkurssit kevät 2024

9.3 LAUANTAINA klo 11–14 Mikko ja Carina Ahdin valssiopetus, tavallinen valssi ja hidas valssi. Paikka on Tuorlan maaseutuoppilaitoksen liikuntasali, Tuorlantie 1, Piikkiö.

6.4 LAUANTAINA menemme tutustumaan Tanssipuotiin, shoppailuaika klo 14–15, jolloin lavahirmuilla on happy hour ja saamme -15 % alennusta ostoksista! Puodin sulkeuduttua hirmujen päivä jatkuu samassa talossa, tanssinopettaja Jenna Polvi tulee pitämään klo 15–17 tangotunnit lavahirmuille. Tanssipuoti on Turussa Kärsämäessä, Kärsämäentie 47.

5.5. Sunnuntaina klo 11–14 Antti Törmänen tulee opettamaan fuskua ja buggia. Paikka varmistuu myöhemmin.

Muistathan, että lavahirmujäsenen kaveri on aina tervetullut tutustumaan yhteen kurssipäivään (30 €). Ja jäseneksi voi aina liittyä mukaan yhteiseen toimintaamme! 

Jäsentapahtumia

Vapaaharjoituksemme jatkuvat Runosmäen salilla 25.3 saakka, sen jälkeen kaupunki ottaa tilan muuhun käyttöön. Etsimme kuumeisesti toista tilaa loppukevääksi, vinkkaapa meille, jos sinulla on tiedossa mahdollisesti sopiva tila!

25.5. lauantaina pidämme kevätkokouksen klo 12 ja jatkamme rentoa yhdessä oloa ulkoilun ja retkieväiden parissa, saunamahdollisuus. Valpperin kodalla Nousiaisissa.