Lavahirmut ry:n hallitus 1.1.2019 alkaen

Yhdistyksemme hallitus on jäsenistöä varten, ja toivommekin aktiivista osallistumista sekä yhteisiin tapahtumiin että myös sääntömääräisiin kokouksiin. Hallitus kokoontuu aina ennen kevät- ja syyskokouksia sekä muuten pitkin vuotta tarpeen mukaan (n. 1krt/2kk) pohtimaan toimintaa sekä päättämään yhdistyksen yhteisistä asioista.

Meille saa ja pitää lähettää palautetta, toiveita sekä kehittämisideoita pitkin vuotta. Pidetään yhdessä huolta siitä, että yhdistyksemme toiminta säilyy aktiivisena ja eteenpäin kehittyvänä, sekä palvelisi jäsenistöämme mahdollisimman monipuolisesti!

Kari Filpus, hallituksen puheenjohtaja

"Luotsaan yhdistystämme eteenpäin kaikilla osa-alueilla. Kaikki jäsenistön ajatukset, esitykset ja toiveet otan vastaan suurella kiitollisuudella."

Merja Filpus, rahastonhoitaja 

"Hoidan yhdistyksemme jäsenasioita, jäsenrekisterin ylläpitoa, musiikin tallennus-/soittolupa-asioita sekä kirjanpitoamme."

Sanna Akkanen, hallituksen jäsen

"Toimin yhdistyksemme hallituksessa ja vastaan osaltani mm. näistä nettisivuista ja niiden visuaalisesta puolesta. Ohjaan myös jäsenistölle suunnatut tanssiliikuntatunnit, eli Tanssiksi!- sekä Zumba tunnit"

Yhdistyksen toimintakauden 1.1.2019-xx.xx.2020  toiminnantarkastaja on Tiina Lundell sekä varatoiminnantarkastaja Turkka Lundell.