Puheenjohtajan tervehdys

31.1.2021

Hyvää alkanutta vuotta 2021! Vuosi 2020 oli Lavahirmujen historiassa mieleenpainuva monellakin tavalla. Maailmanlaajuinen koronapandemia kosketti ja koskettaa edelleen meitä kaikkia ja aiheuttaa monenlaisia muutoksia jokapäiväiseen elämäämme. Tämän lisäksi puheenjohtajamme Kari Filpus ja monitoimiosaajamme Merja Filpus luopuivat tehtävistään hallituksessa varsin ymmärrettävästä syystä. Kiitän omasta ja uuden hallituksemme puolesta koko sydämestäni Karia ja Merjaa monivuotisesta aktiivisesta toiminnasta Lavahirmujen hyväksi!

Vuosi 2021 alkaa koronapandemian osalta lähes samanlaisissa tunnelmissa kuin edellinen vuosi päättyi. Valtakunnalliset ja paikalliset ohjeet ja suositukset rajoittavat edelleen elämäämme, mutta ne ovat välttämättömiä terveysturvallisuutemme vuoksi. Nyt tunnelin päässä siintää selviä valonpilkahduksia, testaustoiminta ja jäljitys toimivat, tartuntaketjut saadaan katkaistua ja rokotustoiminta on alkanut!

Lavahirmujen tulevaa toimintaa suunnitellaan aktiivisesti uuden hallituksemme toimesta. Syyskokouksessa valittuun hallitukseen kuuluvat Maarit Mäkilä (puheenjohtaja), Jaana Saarenvalta (varapuheenjohtaja), Jari Valkeapää (sihteeri), Seppo Mäkilä (rahastonhoitaja), Sirpa Valkeapää (tiedotus ja jäsenasiat), Sanna Akkanen (kotisivut), Reija Pahlberg, Jorma Pahlberg ja Kari Lahti. Toivotan uudet hallituksen jäsenet lämpimästi mukaan toimintaan.

Kevääksi 2021 suunnitelmissa on tuttuun tapaan noin kerran kuukaudessa järjestettävä tanssikurssitapahtuma jäsenistölle. Pohdinnassa on myös mahdollisen vapaaharjoitteluvuoron varaaminen jäsenistön käyttöön. Loppukevääksi mietitään yhteistä virkistystoimintaa jäsenille esimerkiksi patikkaretken merkeissä. Yhdistyksemme kotisivut ja logomme on uudistettu. Tiedotamme toiminnasta jäsenkirjeillä, kotisivuilla ja facebook- sivuillamme.

Ihanaa olisi nähdä teitä kaikkia, mutta maltetaan vielä hetki! 

Maarit Mäkilä Lavahirmut ry hallituksen puheenjohtaja