Jäsenkurssit

-       17.10 sunnuntaina Foksi & fusku (tässä järjestyksessä) opettajana Ari Vaskelainen. Paikka Tuorlan liikuntasali Piikkiössä, klo 11-14. Ari on lavatanssin varsinainen monitaitaja, katso esittely nettisivuiltamme!

-       6.11 lauantaina Tango, opettajina Merja&Kari Filpus, Paikka Rasekon sali Raisio, klo 11.15-14.15, tango soi 14.45 saakka!

-      19.10, 26.10, 2.11 ja 9.11 tarjotaan jäsenille neljän kerran Wanhan Tangon kertauskurssi alkeista lähtien klo 18.45-19.45, Runosmäen nuorisotalo

Ari Vaskelaisen esittely;

Tanssikärpänen puraisi 18-vuotiaana, ikätoverit paineli discoon minä humppalavalle. Lopullinen tanssihurahdus tapahtui armeijasta päästyä. Sen jälkeen onkin tanssikenkiä kulunut... ;-) Tanssivalmennus alkoi lavatansseilla -96 omilla opeilla. Myöhemmin valmennusoppeja on haettu Tanssiurheiluliiton järjestämiltä kursseilta, lavaleireiltä ja muista valmennuskoulutuksista. Lavakisat vei mukanaan -97 ja myöhemmin kuvioihin tuli Boogie Woogie, Lindy Hop ja muut kädenalitanssit. Kisamenestystä on kertynyt matkanvarrella monessakin eri tanssilajissa, useammankin eri parin kanssa. Päivätyökseni toimin mittamiehenä kunnalla. Vapaa-ajat tanssin, toimin palokuntajutuissa, sukeltelen ja pelaan korista.

Tämän päivän tanssimottoni: 
”Tanssi….tuo ihana liikkeen tunne joka saa sydämen ja kehon nauttimaan. Yhteinen kehon kielen tulkinta, tässä ja nyt siinä yhteisessä hetkessä luotuna. Vahvan perustan päälle rakennettuna tanssi on elämän parasta iloittelua kaikkine mausteineen ja hauskuuksineen. Tanssi….ei niin vakavaa, mutta ihanaa. ”

Yhdistys pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin. Teemme jatkuvasti pandemiatilanteen mukaista arviointia kurssien järjestämismahdollisuudesta!

Jäsenille lähetetään vielä erillinen sähköposti ennen kurssia, jossa varmistetaan kurssin aika/mahdollinen siirto tai peruutus.

Kurssipaikat, mahdolliset taitotasot, lajien opetusjärjestys sekä muut mahdolliset tarkemmat  tiedot ja ajankohdat ilmoitetaan aina erikseen kurssitiedoissa sekä sähköpostilla. 

Kurseille on hyvä ottaa mukaan rentoa  tanssiin sopivaa vaatetta, sisä- tai tanssikengät ja vesipullo, sekä pidemmille kursseille myös hiukan evästä!

Maaseutuopisto Tuorlassa olevat kurssit -> Kurssipaikka on rakennuksessa nro 3 (kartta)

Tanssistudio Centro Pitkämäenkatu 6, 4 krs, Manhattan-liikekeskuksen takana oleva rakennus

Boleron salit Uhrilähteenkatu 2, Turku. Manhattan-liikekeskusta vastapäätä, Postin talo, sisäänkäynti Naantalin pikatien puolen pitkältä sivulta, seuraa opasteita!

Rasekon liikuntasali Eeronkuja 3 Raisio