Jäsentiedote 4/22

23.4.2022

Kevät on edennyt pitkälle, kohta maistellaan jo mämmiä ja seuraavaksi odotellaankin vappua! Myös tanssitoiminta on lähtenyt hienosti käyntiin ja kesälavat mainostavat tulevia tanssejaan. Kesäkausi alkaa näillä seuduin legendaarisesti Huvilinnun vappuaaton tansseista, tänä vappuna näyttää lavalle nousevan Sävel&Jyrki Nurminen sekä Hariolax. Tunnetko Suomen tanssipalvelimen nettisivut ( https://tanssi.net/index.html ) , löydät tansseja ympäri maata!

 Jäsenkurssit

Tämän kevään jäsenkurssit on nyt käyty, viimeksi päästiin ihanan keinuvan valssin pyörteisiin Mikko ja Carinan Ahdin ohjauksella. Kiitoksia jäsenille aktiivisesta osallistumisesta kursseille!

Syyskuussa paneudutaan fuskuun Joonas Kainulaisen ja Alina Mustamaan johdannossa, samalla päästään tutustumaan Tanssikoulu Playn toimintaan. Päivämäärä ei ole vielä vahvistunut, sunnuntaina kuitenkin.

Lokakuussa pääsemme maistamaan argentiinalaista tangoa Jussi ja Liisa Vaaralan tarkassa opetuksessa.

Marraskuussa (20.11) Janica Saarni vie meidät rumba-boleron rytmeihin ja tähän päivään on suunniteltu myös makupalaa sambasta! 

Jäsentapahtumia

Tiistaitanssimme jatkuvat Runosmäessä vielä 4 kertaa (3.5 on viimeinen kerta) tiistaisin klo 18.30–20.30. 12.4 valssivoittoinen soittolista, voimme yhdessä kertailla viimeisiä oppeja. Tervetuloa tanssimaan!

26.4: Kevätkokous pidetään 26.4 klo 18.30 Runosmäen salilla. Kokouksen päätteeksi pidetään vapputanssit!

Toukokuu: Kevään yhteiseksi ulkoilupäiväksi on sovittu lauantai 21.5. Suuntaamme Ruissaloon, treffataan Kansanpuiston parkkipaikalla klo 11. Tehdään yhteinen kävelyretki, ja nautitaan lenkin päätteeksi taas yhdistyksen tarjoamaa huikopalaa. Vinkki; kaupungista on lyhyt matka pyörälläkin...

11.6 pidämme tanssilliset seuramme 10-v synttärit Tortinmäen lavalla. Aloitetaan klo 17, ensin ruokaillaan, että jaksetaan tanssia koko ilta. Jossain välissä myös kakkukahvit. Musiikista vastaa Pekka Rinne&Kuunsilta. Juhlasta tulee erillinen kutsu, koska ruokailua varten otamme ilmoittautumiset. Juhla on jäsenille ilmainen. Voit ottaa avecin mukaan, 30 € ohjelmamaksu ei-jäsenille. Tilaisuus on tarkoitettu lavahirmuille ja heidän aveceilleen.

Syksylle on jäsenkurssien lisäksi suunniteltu ainakin tiistaitanssien jatkoa, ja tietysti pikkujoulut –> 26.11, pistäpä jo kalenteriisi!

Muuta infoa

Vuoden 2022 jäsenkortin saat itsellesi tapahtumissamme.  

Lavahirmut ry kuuluu myös alan valtakunnalliseen yhdistykseen Susel ry:hyn (Suomen Seuratanssiliitto ry), ja kaikki Suselin sopimat jäsenedut ovat käytössä Lavahirmut ry- jäsenkortilla. Lue lisää www.susel.fi/jäsenetupaikat

Lavahirmujen jäsenkorttia näyttämällä saat myös 10 % alennuksen Tanssipuodista https://tanssipuoti.fi

Seuramme omia jäsentuotteita voit hankkia Urheilutukusta https://www.lavahirmut.fi/yhdistyksemme/jasentuotteet/


Aurinkoista kevättä kaikille!


Lavahirmut ry hallitus


Maarit Mäkilä

Hallituksen puheenjohtaja